Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g de nuez de la India
- agua, para remojar
- 170 g de calabaza almizclera, pelada, sin semillas y en trozos (aprox. 3 cm)
-
450
g de caldo de verduras
of 450 g de agua con 1 cda de caldo de verduras en polvo - 55 g de levadura nutricional (ver tip)
- 170 g de aceite de oliva extra virgen
- 45 g de vinagre de sidra
- 1 cda de chile en polvo
- 1 ½ cdita de pimienta de cayena
- ½ - 1 cdita de sal, al gusto
- totopos
- guacamole, para decorar
- salsa de jitomate, para decorar
- chile jalapeño, en rebanadas, para decorar
- hojas de cilantro, frescas, picadas, para decorar
- Voeding
- per 15 g
- Calorieën
- 178.7 kJ / 42.7 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 28.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de setas
25min
Pierna adobada navideña
1h 45 min
Tamales de Frijol
3 godz.
Ribeye con costra de café y tostones de papas
1h 10min
Sopa de poro y papa
40min
Mojo de ajo
15min
Romeritos veganos
1h
Chiles chipotles dulces
1h
Pozole de setas
1h
Tapenade rústico
10min
Salsa roja de chile habanero
10min
Pico de gallo
5min