Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 克 干桃胶
- 20 克 银耳
- 1 个 鸡 ,选童子鸡(约800-900克)
- 4 片 姜
- 2 根 葱
- 1 ½ 茶匙 盐
- 1000 克 水
- 60 克 糖
- 5 克 干玫瑰花蕾
- 100 克 花雕酒
- 1 条 石斑鱼 ,选择老虎斑(约500克),宰杀去除鱼鳞和内脏
- 1 汤匙 料酒
- 1 汤匙 油
- 200 克 西兰花, 切小朵 ,西兰花根部保留装饰
- 50 克 胡萝卜 ,切成半圆形片
- 30 克 蒸鱼豉油
- 20 克 油
- 75 - 80 克 葱 ,切末
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2042 kJ / 488.5 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1453.5 mg