Torta di zucca, cannella e cioccolato

Torta di zucca, cannella e cioccolato

3.9 284 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
12 fette

Ingrediënten

  • 300 g di polpa di zucca cotta (al forno o al vapore)
  • 2 uova
  • 125 g zucchero
  • 20 g di olio di semi di arachidi + q.b.
  • 170 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 cucchiaino di vaniglia in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 5 g di cannella in polvere
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
  • 150 g di gocce di cioccolato fondente
  • zucchero a velo a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 78.8 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 793.5 kJ / 189.7 kcal
Vetten 6.7 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 30.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...