香菇牛肉丸

香菇牛肉丸

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
30 块(pc)

Ingrediënten

  • 牛肉 ,无筋,切丁(2公分),半冷冻
    500 克
  • 冰水
    135 克
  • 青葱 ,切葱花
    10 克
  • 新鲜姜
    10 克
  • 干香菇 ,浸软,去蒂,切半
    3 - 4 朵
  • 酱青
    10 克
  • 10 克
  • 玉米粉 (淀粉)
    35 克
  • 2 茶匙
  • 鱼露 (optioneel)
    1 汤匙
  • 1500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 块(pc)

Natrium 187 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 123 kJ / 29 kcal
Vetten 1 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...