Apparaten en accessoires
香菇牛肉丸
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
30 块(pc)
Ingrediënten
-
牛肉 ,无筋,切丁(2公分),半冷冻500 克
-
冰水135 克
-
青葱 ,切葱花10 克
-
新鲜姜10 克
-
干香菇 ,浸软,去蒂,切半3 - 4 朵
-
酱青10 克
-
糖10 克
-
玉米粉 (淀粉)35 克
-
盐2 茶匙
-
鱼露 (optioneel)1 汤匙
-
水1500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 块(pc)
Natrium
187 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
123 kJ /
29 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
火锅乐
11 recepten
Internationaal
Internationaal