花雕白果松阪豬

花雕白果松阪豬

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 人份

Ingrediënten

  • 30 克
  • 蒜頭
    50 克
  • 紅蔥頭
    10 克
  • 白芝麻油
    15 克
  • 松阪肉 切片
    300 克
  • 花雕酒
    10 克
  • 蠔油
    30 克
  • 10 克
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 熟白果
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切片
    10 克
  • 切段(約2公分)
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 31.9 g
Calorieën 1481 kJ / 354 kcal
Vetten 17.2 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 19.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...