Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 薑
- 50 克 蒜頭
- 10 克 紅蔥頭
- 15 克 白芝麻油
- 300 克 松阪肉, 切片
- 10 克 花雕酒
- 30 克 蠔油
- 10 克 糖
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 熟白果
- 10 克 新鮮紅辣椒, 去籽、切片
- 10 克 蔥, 切段(約2公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1481 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 2.7 g