Apparaten en accessoires
韭黃鮮蝦卷
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u. 10min
12 塊
Ingrediënten
-
低筋麵粉1 茶匙
-
水1 大匙
-
紅蘿蔔 去皮、切條100 克
-
韭黃 切段200 克
-
草蝦仁 切小塊300 克
-
太白粉1 茶匙
-
米酒10 克
-
新鮮香菜根 切段5 克
-
春捲皮12 張
-
油 油炸用1000 克
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 塊
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
151 kJ /
36 kcal
Vetten
0.8 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚美饌
90 recepten
Taiwan
Taiwan