Apparaten en accessoires
Cannelés (canelados de bordéus)
Voorbereiding. 10min
Totaal 13u. 45min
15 unidades
Ingrediënten
Na véspera
-
leite gordo500 g
-
manteiga25 g
-
vagem de baunilha dividida longitudinalmente1
-
açúcar220 g
-
farinha tipo 55120 g
-
ovos3
-
rum30 g
No dia
-
manteiga40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidade
Natrium
23.7 mg
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
644.1 kJ /
154 kcal
Vetten
5.5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
22.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feliz Natal
16 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Coxas de frango teriyaki
2u.
Caponata
1u.
Arroz multigrãos com edamame
1u.
Massa de focaccia e pizza
1u.
Mochis de sésamo preto
24u.
Chai Latte de abóbora
35min
Panetone de cranberry e chocolate
5u. 25min
Ilhas flutuantes
40min
Ketchup de tomate
1u. 15min
Tiramisù
5u. 20min
Manakish (pão za'atar)
2u. 40min
Bolachas de noz com recheio de laranja
1u. 20min