Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa lêveda
- 70 g leite à temperatura ambiente
- 15 g açúcar
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 60 g farinha
Bolo
- 100 g passas de uva
- 50 g rum
- 240 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 65 g açúcar
- 1 ovo
- 80 g leite
- ½ c. chá de sal
- 100 g manteiga bem fria cortada em pedaços pequenos, mais q.b. p/ untar
- 50 g amêndoa c/ pele partida grosseiramente, mais q.b. inteira p/ a forma
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1581.7 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 165.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leite creme de café
15 Min
Quindins a vapor
30 Min
Bolo de coco sem farinha
35min
Bolo pudim
3 godz.
Bôla de carne em vinha de alhos
8小时
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
2h 45min
Croquembouche com creme de laranja e chocolate negro
10óra
Suspiros vegan
2 godz.
Sonhos de grão sem glúten
1 Std. 30 Min
Pudim de coco com papaia e laranja
4h
Panacota de framboesa com molho de laranja
4hod. 35min
Alfajor
1h 20 min.