Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g fındık
- 110 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 100 g kuru kayısı
- 60 g Hindistan cevizi tozu, etrafını bulamak için ekstra hindistan cevizi tozu
- ½ tk tarçın
- 50 g fıstık ezmesi
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 7004.9 kJ / 1674.2 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 117 g
- Vetten
- 132.8 g
- Verzadigd vet
- 44.7 g
- Vezels
- 36.4 g
- Natrium
- 113.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peynirli Karnabahar Çorbası
40p
Kayısı Topu
20min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50p
Glütensiz Ballı Muhallebi
4h 15min
Sarımsaklı Salata Sosu
5min
Kakaolu Muzlu Avokado Mus
1ωρ. 15 λεπτ.
İncir Uyutması
3h 30min
Bol Çekirdekli Kakao Barları
25min
Kakaolu ve Portakallı Bar
2h 15min
Susamlı Çubuk
1 Std. 20 Min
Tuzlu Kurabiye
1 Std.
Portakallı Kurabiye
50p