Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g ceviz
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 700 g su
- 350 g patates, orta boy, dlimlenmiş (yakl. 3 cm)
- 350 g çiğ köftelik ince esmer bulgur
- 40 g irmik
- 100 g tatlı biber salçası
- 1 ½ tk kimyon
- 1 ¼ tk tuz
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 60 g zeytinyağı
- 250 g kıyma, orta yağlı
- 2 tk tatlı kırmızı toz biber
- ¼ tk karabiber
- 4 - 6 yk zeytinyağı, fırın kabını yağlamak için ekstra 2 yk zeytinyağı
- su, pişen köfteye serpmek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1468.6 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 271.9 mg
Alternatieve recepten
Hatay Usulü Fellah Köftesi
1h 5 phút
Güllaç
3 Std. 25 Min
Tanıtım Menü 1
1h 5 phút
Soslu Tavuk Köftesi
50 phút
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2h
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 phút
Sömelek Köfte
1h
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1h 30 phút
Portakallı Kurabiye
50 phút
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45min
Etli Fajita
40min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 phút