Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g tempe (kira-kira 2 potong tempe), potong kasar (2-3 cm)
- 60 g serai segar, bagian putih saja, iris tipis-tipis (0.5 cm)
- 4 sdm shoyu (kecap asin Jepang)
- 3 sdm mirin
- 1 sdt minyak wijen panggang
- 40 g air
- 20 g minyak wijen murni
- ½ cabai merah segar, dicincang, untuk hiasan (optioneel)
- Voeding
- per 1 porsi
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.1 g