Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di semi di coriandolo
- 40 g di semi di cumino
- 5 - 6 peperoncini rossi secchi (ad es. Kashmiri), a piacere
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 50 g di coriandolo fresco, le foglioline e i rametti
- 100 g di spicchi di aglio
- 100 g di radice di zenzero fresco, pelato, a fette (2 mm)
- 220 g di olio vegetale + q.b. per conservare
- 100 g di acqua
- 100 g di succo di limone
- 30 g di sale
- 50 g di cipolla fritta croccante, già pronta
- 140 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
- 1 cucchiaino di peperoncino in polvere
- 1 cucchiaino di garam masala (v. Consigli)
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 12222 kJ / 2921 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 146 g
- Vetten
- 242 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa olandese
Brak ocen
Curry panang
45 Min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Brak ocen
Chana masala
45 Min
Pollo piccante allo zenzero
45 Min
Panna acida
Brak ocen
Salsa allo yogurt all'albicocca e curry
Brak ocen
Pasto di 3 portate per 2 in 30 minuti
1 Std. 15 Min
Involtini estivi
30 Min
Tortini mediterranei alle verdure
Brak ocen
Salsa olandese
30 Min
Pancake americani
40 Min