Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)

Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
2 porsiyon

Ingrediënten

  • yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)
    150 g
  • tereyağı
    10 g
  • bal
    15 g
  • tuz
    1 tutam
  • taze kekik
    2 dal
  • taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler
    30 g
  • çörek otu (optioneel) serpmek için,
    ¼ tk
    ¼ tk kimyon tohumu, serpmek için

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsiyon

Natrium 154.3 mg
Eiwitten 1 g
Calorieën 405.9 kJ / 96.7 kcal
Vetten 4.5 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 11.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...