Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 adet enginar (çanak), orta boy, ayıklanmış, dörde bölünmüş
- 400 g kuru bakla (ıslatılmamış ağırlığı 400 g), 1 gece önceden ıslatılıp süzdürülmüş
- 435 g su
- 2 tk tuz
- 2 tk şeker
- 85 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- ½ limonun suyu
- ½ portakalın suyu
- 75 g rakı
- 4 - 5 adet adaçayı yaprağı, taze, süslemek için ekstra adaçayı
- dereotu yaprağı
- limon, dilimlenmiş, süslemek için (optioneel)
- portakal, dilimlenmiş, süslemek için (optioneel)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 863.5 kJ / 206.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ballı Armutlu Salata Sosu
Geen beoordelingen
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 Std.
Peynirli Karides Tava
35min
Ispanak Başı
40min
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16h
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Havuçlu Mercimekli Humus
20 min
Pancarlı Peynirli Ezme
15min
Zeytinyağlı Fava
35min
Humus
1 Std.
Mutabbal
10 分钟