Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 adet enginar (çanak), orta boy, ayıklanmış, dörde bölünmüş
- 400 g kuru bakla (ıslatılmamış ağırlığı 400 g), 1 gece önceden ıslatılıp süzdürülmüş
- 435 g su
- 2 tk tuz
- 2 tk şeker
- 85 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- ½ limonun suyu
- ½ portakalın suyu
- 75 g rakı
- 4 - 5 adet adaçayı yaprağı, taze, süslemek için ekstra adaçayı
- dereotu yaprağı
- limon, dilimlenmiş, süslemek için (optioneel)
- portakal, dilimlenmiş, süslemek için (optioneel)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 863.5 kJ / 206.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 Min
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Sabayon
15 Min
Balkabaklı Risotto
25 Min
Humus
1h
Zeytinyağlı Fava
35 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50min
Muhammara
10 dk
Sweet Chili Sos
25 Min