Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 adet enginar (çanak), orta boy, ayıklanmış, dörde bölünmüş
- 400 g kuru bakla (ıslatılmamış ağırlığı 400 g), 1 gece önceden ıslatılıp süzdürülmüş
- 435 g su
- 2 tk tuz
- 2 tk şeker
- 85 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- ½ limonun suyu
- ½ portakalın suyu
- 75 g rakı
- 4 - 5 adet adaçayı yaprağı, taze, süslemek için ekstra adaçayı
- dereotu yaprağı
- limon, dilimlenmiş, süslemek için (optioneel)
- portakal, dilimlenmiş, süslemek için (optioneel)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 863.5 kJ / 206.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastırmalı Humus
15min
Pesto Sosu
15min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 Std.
Muhammara
10 Min
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15min
Avokadolu Humus
15min
Zeytinyağlı Fava
35min
Havuçlu Mercimekli Humus
20min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Geen beoordelingen
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Yer Fıstıklı Bar
1h 30min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 Min