Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
克 面粉
of 300 克 全麦面粉 - 80 克 水 ,冰的
- 220 克 黄油 ,切块
- 2 - 3 小撮 豆蔻粉
- 1 ¼ - 1 ½ 茶匙 盐
-
80
克 格鲁耶尔乳酪 ,切块
of 80 克 帕玛森奶酪 ,切块 - 80 克 红葱头 ,切块
- 5 枝 新鲜欧芹 ,只取叶子
- 2 瓣 蒜头
-
400
克 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),切片
of 400 克 蘑菇 ,切片 - 80 克 稀奶油, 含脂量最低30%
- 2 - 3 小撮 黑胡椒粉
- 新鲜百里香 ,装饰用
- 1 个 蛋 ,打发过,烘烤派饼用
- Voeding
- per 1 块
- Calorieën
- 3656.7 kJ / 874 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 60.6 g
- Verzadigd vet
- 37.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 909.1 mg