高蛋白面包

高蛋白面包

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 9u.
20 片

Ingrediënten

  • 小扁豆 浸泡至少8小时或隔夜,沥干
    300 克
  • 干燥鹰嘴豆 浸泡至少8小时或隔夜,沥干
    100 克
  • 燕麦片
    100 克
  • 320 克
  • 洋车前草
    25 克
  • 综合种籽
    60 克
  • 1 茶匙
  • 小苏打
    1 茶匙
  • 苹果醋
    10 克
  • 橄榄油
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 片

Natrium 182.2 mg
Eiwitten 6.1 g
Calorieën 530 kJ / 126.7 kcal
Vetten 3.8 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...