Apparaten en accessoires
蒸香蒜面包卷
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
16 人份
Ingrediënten
-
黄油 防粘用适量
-
面粉 防粘用适量
-
葵花籽30 克
-
牛奶190 克
-
白砂糖1 茶匙
-
新鲜酵母 掰碎25 克
-
高筋面粉360 克
-
全麦面粉80 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
干牛至叶1 茶匙
-
干燥罗勒1 茶匙
-
盐2 茶匙
-
面粉 防粘用
-
意式番茄酱4 满汤匙
-
水750 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
346.5 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
656.2 kJ /
156.8 kcal
Vetten
4.6 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
23.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
自制
48 recepten
China
China
Misschien vind je het ook leuk...
无麸质面包
Geen beoordelingen
洋葱黄油面包
Geen beoordelingen
坚果造型面包
Geen beoordelingen
葡式面包
Geen beoordelingen
碱水吐司
3u.
巧克力巴布卡
3u.
无麸质土豆面包
Geen beoordelingen
无麸质吐司
14u.
无麸质黄油面包
Geen beoordelingen
高蛋白面包
9u.
小兔子面包
2u. 10min
全麦面包
2u. 30min