Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 鲫鱼 ,去除内脏洗净沥干
- 10 克 料酒
- 20 克 姜 ,切片
- 15 克 大葱 ,切片
- 1 小撮 盐
- 800 - 900 克 鸡 ,选择童子鸡
- 1 茶匙 盐
- 35 克 油
- 2 克 花椒 ,约1茶匙
- 30 克 藤椒 ,新鲜的
- 3 支 新鲜小米椒 ,切圈
- 30 克 二荆条 ,切圈
- 40 克 生抽
- 10 克 糖
- 10 克 花椒油 ,或藤椒油
- 400 克 嫩豆腐
- 25 克 蒜头
- 10 克 姜
- 160 克 剁椒
- 40 克 豆豉
- 10 克 辣椒油
- 2 支 干辣椒
- 5 克 蚝油
- 150 克 米
- 200 克 燕麦米
- 2400 克 水
- 100 克 花雕酒
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3793.3 kJ / 907.5 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 96.8 g
- Vetten
- 31.1 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 1962.5 mg