Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 320 g massa curta, seca (penne, rigatone, etc.)
- 250 g brócolos cortados em pequenos floretes
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 60 g queijo Gruyère cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 4 filetes de anchova, em óleo, escorridos
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 500 g leite
- 2 pitadas de pimenta preta
- 40 g farinha
- 250 g atum em lata, em óleo, escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2941 kJ / 702.9 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1487.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com frango no forno
35 Min
Massa gratinada com couve-flor e queijo fumado
1 Std.
Penne de atum com manjericão
35 Min
Arroz de cenoura
30 Min
Tiras de peru com molho cremoso
45min
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30 Min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30 Min
Gratinado de legumes e queijo
45min
Empadão de atum
1h 10 min
Massa com espinafres e fiambre no forno
40min
Quiche de atum e tomilho-limão
45min