Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 320 g massa curta, seca (penne, rigatone, etc.)
- 250 g brócolos cortados em pequenos floretes
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 60 g queijo Gruyère cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 4 filetes de anchova, em óleo, escorridos
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 500 g leite
- 2 pitadas de pimenta preta
- 40 g farinha
- 250 g atum em lata, em óleo, escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2941 kJ / 702.9 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1487.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli com mascarpone e nozes
30min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1h
Esparguete à carbonara
30min
Esparguete à carbonara
30min
Empadão de atum
1h 10min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Lasanha de atum
1h
Tiras de peru com molho cremoso
45min
Arroz de cenoura
30min
Bolonhesa
1h 10min
Penne de atum com manjericão
35min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min