Apparaten en accessoires
Gulerods- og sellerisuppe
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portioner
Ingrediënten
Suppe
-
rødløg halveret50 g
-
olivenolie30 g
-
knoldselleri skåret i mindre stykker200 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker400 g
-
salt1 ½ tsk
-
vand500 g
-
kvark i mindre stykker100 g
Urteolie
-
blandede urter, tørrede (fx persille, basilikum og oregano)1 spsk
-
fed hvidløg1
-
olivenolie30 g
-
citronsaft friskpresset1 tsk
-
sukker1 knivspids
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspidser
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1163 kJ /
278 kcal
Vetten
21 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
November
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Misosuppe med tofu
Geen beoordelingen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Geen beoordelingen
Vietnamesisk pho
Geen beoordelingen
Miso kyllinge suppe
Geen beoordelingen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Geen beoordelingen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Geen beoordelingen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Geen beoordelingen
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Geen beoordelingen
Aubergine cream soup
Geen beoordelingen
Kyllingelaksa
30min
Svampesuppe med vilde ris
Geen beoordelingen