Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Calabaza cocida
- 300 g de agua
- 150 g de calabaza en trozos (2-3 cm)
Bundt cake
- mantequilla para engrasar
- harina de repostería para espolvorear
- 6 huevos
- 280 g de azúcar
- 5 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 10 g de vainilla líquida
- 130 g de aceite de girasol
- 300 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 150 g de agua
Glaseado blanco
- 100 g de azúcar
- 15 g de clara de huevo
- 2 - 3 gotas de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1066 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 51.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Volcán de té verde matcha
1h 20min
Pastelitos de piña y chocolate
2 Std. 30 Min
Hot cross buns (Mini brioche de Pascua)
2 Std. 30 Min
Bundt cake de nata y cítricos
1h 25min
Bizcocho con dulce de membrillo
40min
Financieros de limón
2h
Rollos de brioche salados
1h 20min
Devil's Food Cake (Tarta de chocolate) - EEUU
5h
Bizcocho al caramelo
3 Std.
Galletas de parmesano
40min
Galletas de avellana y chocolate
35min
Cake de yogur y chocolate
1h 30min