Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Croissant
- 80 g de leche
- 100 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 30 g de azúcar
- 350 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita colmada de sal
Mousse de atún
- 200 g de atún en aceite, escurrido
- 1 pellizco de ajo en polvo
- 2 filetes de anchoa en aceite
-
250
g de queso cremoso
of 250 g de quesitos en porciones - 20 g de zumo de limón
Montaje
- aceite de oliva, para pincelar
- leche, para pincelar
- semillas variadas, para decorar
- 200 g de berenjena en rodajas de 4 mm
- 200 g de calabacín en rodajas de 4 mm
- sal para espolvorear
- aceite de oliva para rociar
- perejil fresco para decorar (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1574.1 kJ / 376.3 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muesli
1sa
Nuggets de coliflor
30 dk
Tarta de Cabrales y ricota
1h 10min
Pitas integrales con verduras antioxidantes
1 godz. 45 min
Menú: Pastel de carne Toscano con salsa de champiñones, judías verdes y arroz de coliflor
45 Min
Ensaladilla de gambas
1sa
Quiche de espárragos blancos con masa filo
1sa
Bolitas de arroz con tomate
40 dk
Ensaladilla de atún, encurtidos y mayonesa
1sa 40 dk
Corona trenzada dulce de espelta blanca
4 Std.
Rosquillas de espelta y queso cremoso
50min
Pan de muerto
3sa