Tártaro de legumes e algas
TM6 TM5

Tártaro de legumes e algas

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g água, mais q.b. p/ hidratar
  • 2 c. chá de sal
  • 250 g feijão-verde redondo cortado em cubos (0,5 cm aprox.)
  • 130 g pimento vermelho cortado em cubos (0,5 cm aprox.)
  • 130 g beringela cortada em cubos (0,5 cm aprox.)
  • 100 g curgete cortada em cubos (0,5 cm aprox.)
  • 4 - 5 c. sopa de algas secas
  • ½ dente de alho
  • 40 g cebola roxa
  • 40 g chalota
  • 10 g alcaparras em conserva
  • 50 g cornichons
  • 30 g azeite
  • 10 g óleo de sésamo, tostado
  • Salsa q.b. picada p/ guarnecer
  • Sementes de sésamo q.b. p/ guarnecer

Voeding
per 1 dose
Calorieën
409.3 kJ / 97.8 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
8.3 g
Vetten
7 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
3 g
Natrium
438 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten