Apparaten en accessoires
Butternut squash- og ingerfærsuppe
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portioner
Ingrediënten
-
vegetabilsk olie15 g
-
ingefær15 g
-
butternut squash skåret i mindre stykker395 g
-
kartofler skåret i mindre stykker100 g
-
cashewnødder, rå60 g
-
salt½ tsk
-
hvid peber, stødt2 knivspids
-
vand juster til ønsket konsistens700 - 750 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
697 kJ /
166 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
50 års jubilæum
50 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Misosuppe med tofu
Geen beoordelingen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Geen beoordelingen
Vietnamesisk pho
Geen beoordelingen
Miso kyllinge suppe
Geen beoordelingen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Geen beoordelingen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Geen beoordelingen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Geen beoordelingen
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Geen beoordelingen
Aubergine cream soup
Geen beoordelingen
Kyllingelaksa
30min
Svampesuppe med vilde ris
Geen beoordelingen