Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 30 g d'huile d'olive
- 50 g de vin blanc
- 1000 g de palourdes fraîches (voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre
-
500
g d'oignons jaunes, émincés
of 500 g d'oignons rouges, émincés - 100 g de crème fraîche
- 20 olives noires dénoyautées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2828 kJ / 673.5 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 83.8 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1057.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquettes de crabe
20 Min
Burger de poulet au pain nuage
45min
Crêpes au saumon fumé et à la crème
55 Min
Burger de poisson
2h 10min
Couscous d'agneau aux légumes verts
1h 5min
Salade de haricots verts aux abricots et aux noix
25 Min
Pipirrana au calamar (salade andalouse)
40min
Crêpes chinoises aux œufs et oignons
35 Min
Salade de thon, haricots et avocat
20 Min
Sfincione (pizza sicilienne)
3h 20min
Minipizzas ourson
3h 15min
Soupe de crevettes-légumes, crème montée aillée et chips de parmesan
45min