Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
-
14
oz bread flour, divided, plus extra to dust
of 14 oz Manitoba flour, divided, plus extra to dust - 4 oz water, cold
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
-
1
tsp honey
of 1 tsp barley malt extract - 1 ½ tsp salt
-
4 ½
oz buffalo mozzarella, sliced
of 4 ½ oz mozzarella, sliced
Topping
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 7 oz zucchini, cubed (1 in.)
- 1 - 2 pinches salt
- 7 oz cherry tomatoes, halved
- 1 ½ oz Parmesan cheese, shaved
- 3 - 4 fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2560 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1060 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tempered Chocolate
Geen beoordelingen
Curry Ketchup
30 min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 godz. 50 min
Pour Over Coffee
5 min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10min
Chocolate and Caramel Millefeuille
3h 50min
Salted Caramel Florentines
55 min
Spiked Hot Chocolate
15 min
Salted Caramel Popcorn
1 godz. 55 min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28 godz. 20 min
Café Au Lait (Coffee with Steamed Milk)
30 min
Roasted Vegetable Pizza
1h 20min