Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
-
14
oz bread flour, divided, plus extra to dust
of 14 oz Manitoba flour, divided, plus extra to dust - 4 oz water, cold
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
-
1
tsp honey
of 1 tsp barley malt extract - 1 ½ tsp salt
-
4 ½
oz buffalo mozzarella, sliced
of 4 ½ oz mozzarella, sliced
Topping
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 7 oz zucchini, cubed (1 in.)
- 1 - 2 pinches salt
- 7 oz cherry tomatoes, halved
- 1 ½ oz Parmesan cheese, shaved
- 3 - 4 fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2560 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1060 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheese Crackers
2 godz. 30 min
Brioche
8h
Baguettes
3 godz. 45 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Steamed Whole Grain Bread
3h 25 min
Orange Jellies
1 Std. 10 Min
Pan Pizza
1h 30 min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Cioppino
55 min
Blackberry Frozen Yogurt
12h 5min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50 min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3h