Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
-
14
oz bread flour, divided, plus extra to dust
of 14 oz Manitoba flour, divided, plus extra to dust - 4 oz water, cold
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
-
1
tsp honey
of 1 tsp barley malt extract - 1 ½ tsp salt
-
4 ½
oz buffalo mozzarella, sliced
of 4 ½ oz mozzarella, sliced
Topping
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 7 oz zucchini, cubed (1 in.)
- 1 - 2 pinches salt
- 7 oz cherry tomatoes, halved
- 1 ½ oz Parmesan cheese, shaved
- 3 - 4 fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2560 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1060 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flour Tortilla
1h
Steamed Applesauce Cake
1h
Pour Over Coffee
5min
Homemade Thai Iced Tea
10 min
Magic Chocolate Shell
5min
Guava Paste Cookies
45min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Focaccia with Rosemary and Honey
1h 10 min
English Muffin Bread
1 godz. 20 min
Broccoli Sauté
20 min
Potato Rolls
3 Std. 25 Min