Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 500 g de tomates en grappes, coupées en quatre
- 500 g d'eau
- 50 g de concentré de tomates, double concentré
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g de vin rouge
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 1 c. à café de sel
- 4 boules de fromage burrata, petites (env. 200 g)
- ½ bouquet de basilic frais (env. 10 g), effeuillé
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 4 pincées de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 10164 kJ / 2427 kcal
- Eiwitten
- 72.9 g
- Koolhydraten
- 268 g
- Vetten
- 115 g
Alternatieve recepten
Gratin de gnocchis au poireau
50min
One pot penne-poireaux
30min
Risotto alle cinque P
30min
Potée de riz à la courge
50min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Risotto alla milanese
30min
Risotto au citron et épinards
30min
Risotto aux poivrons
35min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Risotto à la courge
35min