Compatibele versies
Pizza mit Pistazienpesto, Stracciatella Käse und Mortadella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 120 g Wasser
- 2 - 3 g frische Germ
- ½ TL Zucker
- Olivenöl, zum Einfetten
- 200 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Salz
Pistazien-Pesto
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 90 g Pistazien, gesalzen, geschält
- ½ Knoblauchzehe (optioneel)
- 3 Basilikumblätter, frisch
- 40 g Olivenöl
Topping
-
80
g Stracciatella Käse (siehe Tipp)
of 80 g Mozzarella - 60 g Mortadella, in Scheiben, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4402 kJ / 1052 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 769 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Mangoeis
15 Min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 Std. 50 Min
Bouillabaisse
1h 25min
Elsässer Zwiebeltarte
1 Std. 50 Min
Banoffee Pie
1h 15min
Mais-Kartoffelpüree mit Thymian
35 min
Orientalischer Brunch
1 godz. 20 min
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1 godz. 10 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Zitronenrisotto
30 min