Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Milch
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 475 g Zopfmehl
- 50 g Butter, weich
- 1 Ei
- 30 g Zucker
- 1 ¼ TL Salz
Kompott
- 400 g Kirschen, entsteint, tiefgekühlt, aufgetaut
- 50 g Zucker
- 30 g Zitronensaft
- ¼ TL Zimt
Guss
- 300 g Milch
- 100 g Vollrahm
- 30 g Butter
- 1 EL Puderzucker zum bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3084 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 112 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Spitzbueben
1h 40min
Linzer-Spitzbuben
3h 15 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Knöpfli
50min
Spätzle
30min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1h 20 min
Knöpfli
50min
Apfelküchlein
45min
Russenzopf mit Cranberries
3h
Schweizer Linzertorte
1h 30min
Käse-Spätzli
1h 10min
6-Strang-Butterzopf
2h 35 min