Apparaten en accessoires
Dampfnudeln mit Kirschen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 50min
6 Portion
Ingrediënten
Teig
-
Milch250 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Zopfmehl475 g
-
Butter weich50 g
-
Ei1
-
Zucker30 g
-
Salz1 ¼ TL
Kompott
-
Kirschen entsteint, tiefgekühlt, aufgetaut400 g
-
Zucker50 g
-
Zitronensaft30 g
-
Zimt¼ TL
Guss
-
Milch300 g
-
Vollrahm100 g
-
Butter30 g
-
Puderzucker zum bestäuben1 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
19 g
Calorieën
3084 kJ /
734 kcal
Vetten
22 g
Koolhydraten
112 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - November/Dezember 2021
1 recept
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Schweizer Linzertorte
1 godz. 30 min
Kaiserschmarrn
35 min
Knöpfli
50 min
Spätzle
30 min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1 godz. 20 min
Knöpfli
50 min
Apfelküchlein
45 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Spitzbueben
1 godz. 40 min
Russenzopf mit Cranberries
3 godz.
Berner Zopf
1 godz. 45 min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min