Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g Milch
- 175 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
of 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 500 g Bauernmehl, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 978 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Landbrot Backhausart
2h
Weggli
2 Std. 5 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Tessinerli
1 Std. 50 Min
UrDinkel Brot
11 Std.
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
1.- August-Weggen
1 Std. 10 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Berner Zopf
1h 45min