Apparaten en accessoires
Burebrot (Bauernbrot)
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
8 Scheiben
Ingrediënten
-
Milch175 g
-
Wasser lauwarm175 g
-
1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Bauernmehl und etwas mehr zum Bestreuen500 g
-
Salz1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
9 g
Calorieën
978 kJ /
234 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2u. 10min
Ruchbrot im Brattopf
2u. 25min
Landbrot Backhausart
2u.
1.- August-Weggen
1u. 10min
Dinkel-Haselnussbrot
2u. 50min
Appenzeller Biberli
2u. 20min
Dreikönigskuchen
2u. 15min
UrDinkel Brot
11u.
Berner Zopf
1u. 45min
Weggli
2u. 5min
Tessinerli
1u. 50min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2u. 10min