Apparaten en accessoires
Linzer-Spitzbuben
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 15min
45 Stück
Ingrediënten
-
Zucker175 g
-
Haselnüsse150 g
-
Weizenmehl250 g
-
Butter weich, in Stücken (2 cm)200 g
-
Vanillestängel, gemahlen½ TL
-
Zimt, gemahlen¼ TL
-
Gewürznelken, gemahlen2 Prisen
-
Salz1 Prise
-
Eiweiss1
-
Himbeergelee140 g
-
Johannisbeergelee140 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
1.3 g
Calorieën
436 kJ /
104 kcal
Vetten
6 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - Winter 2020
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Schweizer Linzertorte
1u. 30min
Vanillekipferl
1u. 30min
Zimtsterne
1u. 30min
Spätzle
30min
Linzer Torte
1u.
Schokolade-Kokos-Kuchen
40min
Spitzbuben mit Glühweingelee
2u. 40min
Wiener Schoggi-Sablés
50min
Spitzbueben
1u. 40min
Zimt-Nuss-Schnecken
2u. 10min
Basler Brunsli
8u. 40min
Russenzopf mit Cranberries
3u.