Apparaten en accessoires
6-Strang-Butterzopf
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 35min
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Milch300 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Zopfmehl500 g
-
Butter in Stücken, kalt60 g
-
Zucker15 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zopfmehl zum Bemehlen
-
Ei1
-
Rahm1 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
9 g
Calorieën
1319 kJ /
314 kcal
Vetten
9 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Berner Zopf
1u. 45min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2u. 10min
Käse-Knöpfli
35min
Ruchbrot aus der Cakeform
3u. 40min
Fruchtwähe
1u. 10min
Schweizer Linzertorte
1u. 30min
Fruchtglace
5min
Schnelles Zwirbelbrot
40min
Samichlaus-Bänze
2u. 10min
Kartoffelstock nature
55min
Süsser Grittibänz
2u. 15min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1u. 10min