6-Strang-Butterzopf

6-Strang-Butterzopf

4.6 47 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 35min
20 Scheiben

Ingrediënten

  • Milch
    300 g
  • Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
    ½ Würfel
  • Zopfmehl
    500 g
  • Butter in Stücken, kalt
    60 g
  • Zucker
    15 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Zopfmehl zum Bemehlen
  • Ei
    1
  • Rahm
    1 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Eiwitten 9 g
Calorieën 1319 kJ / 314 kcal
Vetten 9 g
Koolhydraten 48 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...