Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brühteig
- 120 g UrDinkel-Vollkornmehl
- 180 g kochendes Wasser
Brotteig und Fertigstellung
- 300 g UrDinkelmehl, hell, und etwas mehr zum Formen
- 1 ½ TL Salz
- ½ Würfel frische Hefe, zerbröckelt
- 200 g Wasser
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Grundteig für Brot
24h 30min
Waadtländer Kreuzbrot
13 Std. 30 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Sandwichbrot
3 Std.
Toastbrot
3 Std.
Landbrot Backhausart
2h
St. Galler Bürli
26h 30min
Vollkornbrot mit Aufstrich und Poulet-Fleischbällchen
2h
Dinkel-Haselnussbrot
2u. 50min
Früchte-Nussbrötli
3 godz. 5 min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.