Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 200 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Zucker
- 2 TL Zitronenschale
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
- 400 g Mehl
- 1 EL Backpulver
Quittenfüllung und Fertigstellung
- 700 g Quittenpaste, in Stücken
- 70 g süsser Wein (z. B. Portwein, Marsala)
- 1 Eiweiss zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1724 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grundteig für Brot
24h 30 min
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40min
Erdbeerkonfitüre
1 godz. 5 min
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1h 30min
Zwetschen-Küchlein
1h 30min
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Kaffee-Sabayon
10 dk
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 min
Vollkorn-Fladenbrot
2h 30min
Fenchelsalat mit Parmesan
10 dk
Baumnussguetzli
1 Std. 15 Min
6-Strang-Butterzopf
2 godz. 35 min