Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 200 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Zucker
- 2 TL Zitronenschale
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
- 400 g Mehl
- 1 EL Backpulver
Quittenfüllung und Fertigstellung
- 700 g Quittenpaste, in Stücken
- 70 g süsser Wein (z. B. Portwein, Marsala)
- 1 Eiweiss zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1724 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berner Zopf
1h 45min
Apfelkuchen mit Streuseln (TM6)
2h 30min
Zitronen-Cake
1 Std. 5 Min
Grundteig für Brot
24 Std. 30 Min
Osterkuchen
1h 45min
Lachs-Spinat-Quiche mit Feta
1h
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10 min
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40min
Gemüsewähe
25 Min
Tessiner Polenta
45 Min
Kartoffelstock nature
55min
Rhabarber-Glace
36u. 25min