Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Przyprawa korzenna
- 60 g lasek cynamonu, przełamanych na pół
- 10 g gałki muszkatołowej, całej (2 szt.)
- 1 gwiazdka anyżu
- 5 g goździków
- 10 g imbiru, suszonego, mielonego
Jabłka w syropie
- 5 - 6 jabłek (ok. 1000 g, np. Granny Smith)
- 90 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1200 g wody
- 180 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
20
g skrobi ziemniaczanej
of 20 g skrobi kukurydzianej
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 1628 kJ / 389.1 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 15.4 g
- Natrium
- 35.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dżem śliwkowo-borówkowy; Dżem jabłkowo-dyniowy (z cukrem żelującym 2:1)
1h
Relish ogórkowy
1h 30min
Pikle z krojonej cebuli (TM5)
48u. 45min
Marynowane rzodkiewki (TM6)
48h 30min
Francuski brunch
1h 30min
Marmolada pomarańczowo-daktylowa
40min
Kiszone rzodkiewki (TM5)
72h 30min
Kiszone rzodkiewki (TM6)
72h 30min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50min
Konfitura z dyni
40min
Bułeczki ze śliwkami i sosem śliwkowym
2h
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1h 15min