Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
- 80 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 30 g rumu, białego lub ciemnego
- 40 g masła, pokrojonego na kawałki
- 40 g cukru
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- kakao naturalne, niesłodzone, do obtoczenia
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 415.5 kJ / 99.3 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 3.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baskijski sernik pistacjowy
9 Std.
Tort Sachera
3h 30 min
Biszkopt szpinakowy
4h 15min
Krem z ciastek korzennych
10 min
Ciasto czekoladowe z whisky
2h 35min
Płynące ciasto czekoladowe (lava cake)
40min
Reniferki z pomarańczowego brownie
1h
Bomby czekoladowe
1h
Likier marcepanowy
15min
Likier z czarnych porzeczek
25 min
Mini ciasta pandoro
1 Std. 30 Min
Pieczony indyk z warzywami, roladkami z boczkiem i konfiturą figową
5 godz.