Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 jabłka, nieobrane, bardzo dojrzałe i soczyste (patrz wskazówka)
- 50 g wody, lekko ciepłej (ok. 30°C, patrz wskazówka)
- 200 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750
- 100 g wody, lekko ciepłej (ok. 30°C)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 953.2 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 3.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plecione bułki z makiem
14h 30min
Szwajcarski chleb rustykalny
25h 20 min
Suszony zakwas
24 Std. 10 Min
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14h 30min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie (bez drożdży)
16h 45min
Chleb pszenny na zakwasie
15h
Chleb wenecki na zakwasie
17h 10min
Chleb jogurtowy na długiej fermentacji
14 Std. 50 Min
Chleb na maślance i zakwasie
18 godz.
Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)
28h 10min
Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)
16h 30min
Ciabatty na zakwasie
17h