Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g rodzynek
- 30 g rumu
- 180 g wody
- 50 g mleka, plus dodatkowo 1 łyżka do posmarowania
-
15
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 łyżeczka suchych drożdży (patrz wskazówka) - 40 g cukru
- 450 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
50
g semoliny z pszenicy durum, drobnej
of 50 g mąki krupczatki - 2 jajka
- 1 łyżeczka soli
- olej, do natłuszczenia
- 1 żółtko
- migdały, w płatkach, do posypania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1062.8 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 253.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paluchy z serem i boczkiem na zakwasie
14h 45min
Świderki z makiem
2 godz. 10 min
Wieniec orkiszowy
4 Std.
Buchty z powidłami śliwkowymi
2hod. 30min
Zawijane drożdżówki z serem
2 godz. 40 min
Słodki chlebek do odrywania (monkey bread)
1hod. 45min
Norweskie bułeczki z budyniem (Skoleboller)
2h
Meksykańskie zaplatane bułki
2h
Słonecznikowe bagietki
1hod. 10min
Słodkie maślane rogale
2 godz. 10 min
Mleczne bułki do odrywania
4 Std.
Warkocze orzechowe
2h