Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 620 g wody
- 5 g oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i głębokiego smażenia (ok. 500 g)
-
20
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 2 łyżeczki suchych drożdży (patrz wskazówka) - 25 g cukru
- 250 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 1 szczypta soli
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 463.8 kJ / 110.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 1.1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 18.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Szybkie kajzerki
1 godz. 50 min
Mleczne bułki do odrywania
4h
Gruzińskie placki z mięsem (kubdari)
1 godz. 50 min
Bułki jogurtowe z suszonymi owocami
2 godz.
Bułki na parze
2 godz.
Chleb na parze
2 Std. 20 Min
Bawarski chleb preclowy
2 godz.
Pieczywo maca
50 Min
Słodkie maślane rogale
2 godz. 10 min
Francuskie rogaliki (Croissants)
12h
Chleb codzienny na drożdżach
3h 45min
Chleb jogurtowy na długiej fermentacji
14 Std. 50 Min