Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa
- 1 chalota
- 400 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
- 40 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta
- ½ lima, só o sumo
- 100 g melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
- 100 g salada mista
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 664.4 kJ / 158.8 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 279.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patê de salmão
5 Min
Trouxas de fricassé de marisco
1hod. 15min
Petits gâteaux de goiaba
30min
Mousse de chocolate com laranja
40 Min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2 Std. 45 Min
Pudim de peixe da avó Titão
2hod. 30min
Lombinho de borrego com crosta de ervas e puré de beterraba
1 Std. 25 Min
Ceviche no ananás
6 Std. 15 Min
Laksa de camarão e frango
50min
Creme de abacate e pepino
5 Min
Ceviche de salmão
5 Std.
Croissants com mousse de atum
2 Std. 50 Min