Tártaro de bacalhau e melancia

Tártaro de bacalhau e melancia

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
5 doses

Ingrediënten

  • salsa
    3 pés de
  • chalota
    1
  • bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
    400 g
  • azeite mais q.b. p/ temperar
    40 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    2 - 3 pitadas de
  • lima só o sumo
    ½
  • melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
    100 g
  • salada mista
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 279.8 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 664.4 kJ / 158.8 kcal
Vetten 8.6 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 5.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...