Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa
- 1 chalota
- 400 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
- 40 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta
- ½ lima, só o sumo
- 100 g melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
- 100 g salada mista
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 664.4 kJ / 158.8 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 279.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepes com salmão e queijo-creme
55min
Clericot
Keine Bewertungen
Salada de abacate e atum com cebola fermentada - TM6
72 godz. 30 min
Ceviche de salmão
5 godz.
Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos
45min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1h
Poke havaiano
45min
Creme de chuchu e funcho
40min
Caril de borrego
45min
Trança inglesa
Keine Bewertungen
Creme de batata-doce, coco e cardamomo
55min
Creme de espargos e vieiras
45min