Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa
- 1 chalota
- 400 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
- 40 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta
- ½ lima, só o sumo
- 100 g melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
- 100 g salada mista
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 664.4 kJ / 158.8 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 279.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepes de camarão
1 Std. 10 Min
Creme de camarão e castanha do Pará
Geen beoordelingen
Salada de beterraba e morango
5min
Crepes de camarão e legumes
55min
Creme de espargos e vieiras
45min
Espinafres com camarão
1h 5min
Sopa de miso com galinha e massa
35min
Creme de agrião e ervilhas
45min
Bisque de camarão com crostini
1h
Camarão com molho de abacaxi e arroz basmati
1h 20min
Perdiz de escabeche
24h
Tarte banoffee com espuma de banana
15min