Tártaro de bacalhau e melancia
TM6 TM5

Tártaro de bacalhau e melancia

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 pés de salsa
  • 1 chalota
  • 400 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
  • 40 g azeite, mais q.b. p/ temperar
  • ½ c. chá de sal
  • 2 - 3 pitadas de pimenta
  • ½ lima, só o sumo
  • 100 g melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
  • 100 g salada mista

Voeding
per 1 dose
Calorieën
664.4 kJ / 158.8 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
5.6 g
Vetten
8.6 g
Verzadigd vet
1.2 g
Vezels
1.2 g
Natrium
279.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten