Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa
- 300 g pêssego maduro, s/ pele, s/ caroço, cortado em pedaços (ver dica)
- 100 g tomate maduro cortado em pedaços
- 30 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 30 g sumo de limão (½ uni. aprox.), mais q.b. p/ temperar
- 2 - 3 gotas de Tabasco® verde
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- 1 c. chá de sal
- 400 g água
- 100 g vinho branco
- 1 dente de alho
-
250
g argolas de lulas
of 250 g argolas de lulas descongeladas - Azeite q.b.p/ temperar (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 509.1 kJ / 121.7 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 617 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Xarém de bacalhau com tomate confitado
1h
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1h
Filetes de peixe em papelote com pak-choi
40min
Tiborna de cogumelos e legumes de outono
24 Std.
Bifes com puré de pastinaca e cenoura, cebola caramelizada e tiras estaladiças de pastinaca
1h
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Crepes de camarão
1 Std. 10 Min
Tarte vegetariana
1h
Caril thai com arroz de citronela
1h 15min
Lasanha de salmão e camarão
1 Std. 30 Min
Arroz de coco e lima com filetes de peixe-espada
25min