Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa
- 300 g pêssego maduro, s/ pele, s/ caroço, cortado em pedaços (ver dica)
- 100 g tomate maduro cortado em pedaços
- 30 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 30 g sumo de limão (½ uni. aprox.), mais q.b. p/ temperar
- 2 - 3 gotas de Tabasco® verde
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- 1 c. chá de sal
- 400 g água
- 100 g vinho branco
- 1 dente de alho
-
250
g argolas de lulas
of 250 g argolas de lulas descongeladas - Azeite q.b.p/ temperar (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 509.1 kJ / 121.7 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 617 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de peito de pato com vinagrete balsâmico e frutos vermelhos
1 Std. 35 Min
Sopa de melão
4 godz. 30 min
Gaspacho
10min
Chutney de cebola roxa
24h
Sopa fria de pepino
4 Std.
Sopa fria de milho e espargos laminados
35 Min
Chutney de manga
1 Std. 20 Min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50min
Guisado de gengibre e tomate com camarão
35 Min
Sopa fria de abacate e coco
10min
Vichyssoise de espargos
40min
Salmorejo
25 Min