Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa
- 300 g pêssego maduro, s/ pele, s/ caroço, cortado em pedaços (ver dica)
- 100 g tomate maduro cortado em pedaços
- 30 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 30 g sumo de limão (½ uni. aprox.), mais q.b. p/ temperar
- 2 - 3 gotas de Tabasco® verde
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- 1 c. chá de sal
- 400 g água
- 100 g vinho branco
- 1 dente de alho
-
250
g argolas de lulas
of 250 g argolas de lulas descongeladas - Azeite q.b.p/ temperar (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 509.1 kJ / 121.7 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 617 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada quente de curgete com molho de manjericão e limão - TM6
35min
Caril de frango e espargos thai
1hod. 15min
Filetes de dourada no forno com gengibre e esparregado de manjericão e avelã
50min
Chutney de pera e mostarda
45min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2hod. 10min
Macarons em forma de coração
1hod. 30min
Salada de trigo sarraceno e queijo de cabra assado
Geen beoordelingen
Mousse de manjericão
4 Std.
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25 Min
Trufas de castanha
3h
Bife da vazia com molho tipo "Brasserie de l’Entrecôte" e batata-doce
50min
Arroz preto com manga e salmão
35min