Pavlova-Torte mit gemischten Beeren

4.8 24 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
12 Portionen

Ingrediënten

Himbeersauce
  • Himbeeren frisch
    200 g
    200 g Himbeeren, gefroren, aufgetaut
  • Zucker
    100 g
  • Zitronensaft
    20 g
Pavlova
  • Zucker
    330 g
  • Eiweisse (ca. 250 g), zimmerwarm
    8
  • Weinstein-Backpulver
    1 Prise
  • Essig
    1 TL
  • Vanilleextrakt, natürlich
    1 TL
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    20 g
Himbeercreme und Fertigstellung
  • Vollrahm, gekühlt
    600 g
  • Himbeeren frisch
    20 g
    20 g Himbeeren, gefroren, aufgetaut
  • Beeren, gemischt, frisch in Stücken, nach Belieben
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 90.4 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 1451 kJ / 345 kcal
Vetten 18 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 11.4 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...