Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 2 TL Trockenhefe (20 g) - 1 TL Zucker
- 40 g Olivenöl
- 420 g Mehl
- 2 TL Salz
Belag
- Olivenöl
- 20 g Olivenöl
- 20 g Wasser
- 2 Zweige frischer Rosmarin, gewaschen und getrocknet
- 2 - 3 Prisen grobes Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Getränkter Zitronencake
1u. 30min
Risotto milanese
30 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50 min
Knöpfli
50 Min
Focaccia mit Tomaten
40min
Osterkuchen
1u. 45min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1u.
Gemüsetatar
25min
Aargauer Rüeblitorte
2u.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Toblerone®-Mousse
3hod. 10min
Berner Zopf
1u. 45min