Apparaten en accessoires
Rosmarin Focaccia
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
1 Portion
Ingrediënten
Teig
-
Olivenöl
-
Wasser300 g
-
2 TL Trockenhefe, (20 g)Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Olivenöl40 g
-
Mehl420 g
-
Salz2 TL
Belag
-
Olivenöl
-
Olivenöl20 g
-
Wasser20 g
-
frischer Rosmarin gewaschen und getrocknet2 Zweige
-
grobes Salz2 - 3 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1397 kJ /
334 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
54.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Luzerner Lebkuchen
55min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2u. 10min
Risotto milanese
30min
Focaccia mit Tomaten
40min
Focaccia mit Oliven
2u. 20min
Focaccia mit Cherrytomaten
2u.
Herbstlicher Tirolercake
1u. 30min
Aargauer Rüeblitorte
2u.
Getränkter Zitronencake
1u. 30min
Mailänderli
3u.
Berner Zopf
1u. 45min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2u. 10min