Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Dinkel
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 400 g Dinkelmehl Type 630
- 240 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- grobes Salz zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 742 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 296 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Tomaten
40 min
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1 Std. 30 Min
Dinkel-Cantuccini
2 godz.
Walnuss-Knäckebrot
1h 50 min
Dinkel-Knäckebrot
2 godz.
Dinkel-Seelen
9h
Geburtstags-Focaccia
3 Std.
Rosmarin-Käse-Cracker
40 min
Dinkel-Mandel-Cookies
1 Std. 30 Min
Dinkel-Quark-Brötchen
45 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2hod. 45min
Tomaten-Focaccia
2 godz. 10 min