Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Dinkel
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 400 g Dinkelmehl Type 630
- 240 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- grobes Salz zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 742 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 296 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Tomaten
40min
Linsenfrikadellen
1h
Scones mit Aprikosen und Haselnüssen
30min
Roggentarte mit roten Linsen
2h
Dinkel-Seelen
9 godz.
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Körner-Hörnchen
45min
Dinkel-Bürli
11 godz.
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min
Dinkel-Quark-Brötchen
45min
Körner-Bürli
12h