Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g boczku parzonego, wędzonego, pokrojonego na kawałki
- 150 g grochu suchego, połówek
- 120 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 80 g selera naciowego, pokrojonego w 1 cm plastry
- 1 ząbek czosnku
- 30 g masła
- 1200 g wody
- 2 liście laurowe, suszone
- 1 łyżeczka tymianku, suszonego (optioneel)
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 969 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 375 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Węgierska zupa grzybowa
45 Min
Pomidorowa zupa minestrone z kurczakiem
50 Min
Zupa ziemniaczana z suszonymi grzybami
35 Min
Zupa grochowa z chorizo
45 Min
Hiszpańska zupa z kurczakiem i boczkiem (sopa de picadillo)
1h 20min
Włoska zupa z makaronem (TM6)
40 Min
Zupa gulaszowa z żurawiną
2h
Zupa z ogórków konserwowych (Rassolnik)
1h 20min
Zupa ziemniaczana z jajkami i rumienionymi pieczarkami
40 Min
Kremowy żurek z białą kiełbasą
45 Min
Szwajcarski krupnik
40 Min
Kapuśniak kaszubski
45 Min