Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 500 g wody
- 600 g warzyw, mieszanych, np. marchewka, kalafior, cukinia, brokuł, ziemniaki, brukselka, dynia, pokrojonych na 2-3 cm kawałki
- 220 g mleka
- 20 g masła
- 15 g mąki pszennej
- 4 żółtka
- ¼ łyżeczki soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1166.8 kJ / 278.9 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 777.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ryba na parze z zielonym purée
50min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25min
Brokuły i ziemniaki z sosem z sera pleśniowego
30min
Ziemniaki z fasolką, szynką i sosem berneńskim
1hod.
Filety z pstrąga gotowane na parze i purée z brokułów
40min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20min
Warzywa gotowane na parze (w stacji Thermomix Friend®)
35min
Kalafior z purée z groszku
40min
Warzywa gotowane na parze
35min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Parowane warzywa z parmezanowym dipem
35min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min