Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 60 g sera żółtego, pokrojonego na kawałki
- 4 jajka
- 50 g szynki surowej, pokrojonej w kostkę (optioneel)
- 1 - 2 łyżki szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego (optioneel)
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ puszki białej fasoli, z puszki (w sosie pomidorowym, ok. 200 g, patrz wskazówka)
- 500 g wody
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 639 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kanapki z pulpetami z kurczaka
1h
Sałatka na ciepło z ziemniakami i jajkiem (z osłoną noża miksującego 2.0)
45min
Sałatka "Abecadło"
30 Min
Frittata Caprese
30 Min
Parówki-serca z jajkiem sadzonym; Sos pomidorowo-paprykowy
25 Min
Pannukakku (fiński naleśnik z piekarnika)
1h 10min
Jajka na chmurce (Cloud eggs)
25 Min
Shakshuka z patelni
50 Min
Shakshuka na Varomie
35 Min
Ranczerskie śniadanie z fasolą, awokado i jajkiem
50 Min
Shakshuka z ciecierzycą i boczkiem na Varomie
40min
Croque Madame
35 Min