Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 香油
- 3 顆 蒜頭
- 2 大匙 柴魚醬油
- 3 大匙 米酒
- 1 大匙 水
-
1
大匙 味醂
of 1 大匙 糖 - 15 克 薑 ,切絲
- 200 克 豬肉絲
- 60 克 紅蘿蔔 ,去皮切絲
- 200 克 牛蒡 ,去皮切絲(詳見要訣)
- 15 克 醬油膏
- 1 茶匙 白芝麻
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1018.4 kJ / 243.6 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 34.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 506.6 mg