照燒牛蒡豬肉絲
TM6 TM5

照燒牛蒡豬肉絲

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 克 香油
  • 3 顆 蒜頭
  • 2 大匙 柴魚醬油
  • 3 大匙 米酒
  • 1 大匙 水
  • 1 大匙 味醂
    of 1 大匙 糖
  • 15 克 薑 ,切絲
  • 200 克 豬肉絲
  • 60 克 紅蘿蔔 ,去皮切絲
  • 200 克 牛蒡 ,去皮切絲(詳見要訣)
  • 15 克 醬油膏
  • 1 茶匙 白芝麻

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1018.4 kJ / 243.6 kcal
Eiwitten
12.2 g
Koolhydraten
17 g
Vetten
13 g
Verzadigd vet
34.8 g
Vezels
3.3 g
Natrium
506.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten