Apparaten en accessoires
照燒牛蒡豬肉絲
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
香油20 克
-
蒜頭3 顆
-
柴魚醬油2 大匙
-
米酒3 大匙
-
水1 大匙
-
1 大匙 糖味醂1 大匙
-
薑 切絲15 克
-
豬肉絲200 克
-
紅蘿蔔 去皮切絲60 克
-
牛蒡 去皮切絲(詳見要訣)200 克
-
醬油膏15 克
-
白芝麻1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
506.6 mg
Eiwitten
12.2 g
Calorieën
1018.4 kJ /
243.6 kcal
Vetten
13 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
34.8 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
入秋養生
10 recepten
Taiwan
Taiwan