涼拌雙瓜皮

涼拌雙瓜皮

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 西瓜 取皮,削去綠色部分,刨絲
    200 克
  • 南瓜 去皮去籽,刨絲
    200 克
  • 1 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 切段,約2公分
    5 克
  • 蝦米
    10 克
  • 蒜頭 (約2粒)
    10 克
  • 魚露
    2 大匙
  • 1 大匙
  • 檸檬汁
    4 大匙
  • 李型番茄 切4等分
    60 克
  • 檸檬葉 手撕成小片
    2 片
  • 無鹽烤花生 稍微拍碎
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 85.1 mg
Eiwitten 5.3 g
Calorieën 466.3 kJ / 111.6 kcal
Vetten 3.2 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 16.1 g
Koolhydraten 16.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...