Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g mąki pszennej, typu 650
- 400 g wody
-
20
g świeżych drożdży, pokruszonych
of 2 łyżeczki suchych drożdży (patrz wskazówka) - 1 ½ łyżeczki soli, plus dodatkowa ilość do oprószenia (patrz wskazówka)
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1634.2 kJ / 390.3 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 71.7 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 490 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenada
5 min
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2 Std. 10 Min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2h
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2h 20 min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1 Std. 45 Min
Focaccia z figami i rozmarynem
2h
Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem
2 Std. 5 Min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 godz. 35 min
Mini foccacie z oregano
3 godz. 40 min
Focaccia z cebulą
2h 20 min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1h 40 min
Chrupiąca focaccia
2 Std. 10 Min